zaliaty ja
4 posters
Strana 1 z 1
Re: zaliaty ja
ci pana beka,poriadne si ro roztiahol

2Dado1- Počet príspevkov : 15
toto je kvalitna objemovka2Dado1 napísal:ci pana beka,poriadne si ro roztiaholta druha fotka sa mi paci asi najviac

2Dado1 napísal:ci pana beka,poriadne si ro roztiaholta druha fotka sa mi paci asi najviac
sak roztiahol ked po kkt velke fotky

Maxton25- Počet príspevkov : 38
od dneska som se rozhodol ze schudnem hoci najviac na kkt cas chudnut ale trochu do kvality musim ist zeby som potom mohol dajake to kilecko dva nalepit
no Dido uz se cesim,jak ci to pujdze,som zvedavy co zo sebu zrobisdavid0171 napísal:od dneska som se rozhodol ze schudnem hoci najviac na kkt cas chudnut ale trochu do kvality musim ist zeby som potom mohol dajake to kilecko dva nalepit
držím palce2Dado1 napísal:no Dido uz se cesim,jak ci to pujdze,som zvedavy co zo sebu zrobisdavid0171 napísal:od dneska som se rozhodol ze schudnem hoci najviac na kkt cas chudnut ale trochu do kvality musim ist zeby som potom mohol dajake to kilecko dva nalepit

ale budes len stravu upravovat ci ta uvidime aj na bicykli 

vcera za 15 min 9kilaky na bicykli pulz 170 viem ze som povedal ze ja nikdy kardio robit nebudem ale ta teraz to mam v treningu ta sa musim prinutitMaxton25 napísal:ale budes len stravu upravovat ci ta uvidime aj na bicykli
Sak Davidko pere na bicyglu jak drak,ta što sa smejity s neho,ty skaredoj cortoj volosatoj???david0171 napísal:vcera za 15 min 9kilaky na bicykli pulz 170 viem ze som povedal ze ja nikdy kardio robit nebudem ale ta teraz to mam v treningu ta sa musim prinutitMaxton25 napísal:ale budes len stravu upravovat ci ta uvidime aj na bicykli

Oni neznaju,jakj ty bicyglinel,bo Tomasoj len svoje cickoj obkukinel,a Marekoj len furt bicepsoj pumpineldavid0171 napísal:sto vy neznajete jakj ja perfektnj biciglinel

Ja takch dvuch maľčikoch jak v uže dolga nevidel. B možete miňia najebáť, no u miňia sľnie egó. ... i sľnij bicéps
ja vám dam biceps......Maxton25 napísal:Ja takch dvuch maľčikoch jak v uže dolga nevidel. B možete miňia najebáť, no u miňia sľnie egó. ... i sľnij bicéps

Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: