amater sa pyta xD
4 posters
Strana 1 z 1
amater sa pyta xD
Cawte chcem sa opytat ci je potrebne menit cvicebny plan...a ak ano tak ako casto
) dik
)

aNs_- Počet príspevkov : 13
Re: amater sa pyta xD
ano je potrebne menit cvic.plan pretoze po istom case si telo zvykne a uz nereaguje na taky treninig treba to zmenit aby si sokoval svaly ale nie zas prilis casto ...musis podla seba vediet ci uz zmenit alebo nie proste musis poznat svoje teloaNs_ napísal:Cawte chcem sa opytat ci je potrebne menit cvicebny plan...a ak ano tak ako casto) dik
)
david0171 napísal:ano je potrebne menit cvic.plan pretoze po istom case si telo zvykne a uz nereaguje na taky treninig treba to zmenit aby si sokoval svaly ale nie zas prilis casto ...musis podla seba vediet ci uz zmenit alebo nie proste musis poznat svoje teloaNs_ napísal:Cawte chcem sa opytat ci je potrebne menit cvicebny plan...a ak ano tak ako casto) dik
)
aha takze ale je to potrebne hej?...no tak a ale asi ako casto priblizne?

ano potrebne to je a ako casto proste ked ta tvoj stary trening zacne nudit nebudes sa posuvat dalej vtedy je dobre zmenit treningaNs_ napísal:david0171 napísal:ano je potrebne menit cvic.plan pretoze po istom case si telo zvykne a uz nereaguje na taky treninig treba to zmenit aby si sokoval svaly ale nie zas prilis casto ...musis podla seba vediet ci uz zmenit alebo nie proste musis poznat svoje teloaNs_ napísal:Cawte chcem sa opytat ci je potrebne menit cvicebny plan...a ak ano tak ako casto) dik
)
aha takze ale je to potrebne hej?...no tak a ale asi ako casto priblizne?
Je potrebne meniť tréning určite!!!
čo ja viem a čo mám naštudované tak tréning funguje asi jeden mesiac .....prvý týždeň svaly reaguju na 100% druhý 75% tretí 50% a štvrtý 25% potom by sa mal meniť takže po mesiaci

ale to takto aj tak nikto nemeni
Maxton25- Počet príspevkov : 38
šak možno hej ale takto by malo byť...Maxton25 napísal:ale to takto aj tak nikto nemeni
podla mna to debilina menit kazdy mesiac sak za ten mesiac trteningu sa nedostanes nikde a dzig ihned zmenis ta potom nepojdes hore ani za rokArny3113 napísal:šak možno hej ale takto by malo byť...Maxton25 napísal:ale to takto aj tak nikto nemeni
ta každeho osobna vec už trenujte jak chcete len trenujte a nejeb...madavid0171 napísal:podla mna to debilina menit kazdy mesiac sak za ten mesiac trteningu sa nedostanes nikde a dzig ihned zmenis ta potom nepojdes hore ani za rokArny3113 napísal:šak možno hej ale takto by malo byť...Maxton25 napísal:ale to takto aj tak nikto nemeni

ok dik tak ja budem menit a este jedna otazocka
ako sa priblizne cvici ked chcem dvoj fazovo??...

necvic dvojfazovoaNs_ napísal:ok dik tak ja budem menit a este jedna otazockaako sa priblizne cvici ked chcem dvoj fazovo??...
david0171 napísal:necvic dvojfazovoaNs_ napísal:ok dik tak ja budem menit a este jedna otazockaako sa priblizne cvici ked chcem dvoj fazovo??...
preco??????

preto lebo dvojfazovo sa cvičí až v príprave na suťažaNs_ napísal:david0171 napísal:necvic dvojfazovoaNs_ napísal:ok dik tak ja budem menit a este jedna otazockaako sa priblizne cvici ked chcem dvoj fazovo??...
preco??????
Arny3113 napísal:lebo dvojfázové tréningy to len špičkovi pretekári používaju pred suťažami
hm nevravim ze nie no ok...
len počuvaj na .... ti dvojfazoveaNs_ napísal:Arny3113 napísal:lebo dvojfázové tréningy to len špičkovi pretekári používaju pred suťažami
hm nevravim ze nie no ok...

Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: